-
Et godt team
Ofte samarbeider jeg med den dyktige grafiske designeren Heidi Eldor. Det seneste vi har gjort sammen er en litt større jobb enn vi vanligvis gjør, vi har nemlig laget en bok om Frognerseteren
 
Boken forteller den spennende historien til dette vakre, kulturhistoriske stedet på taket av Oslo, samtidig som den er en herlig kokebok. Hele 80 av mesterkokken Walter Kieligers oppskrifter er med. Walter er forøvrig daglig leder på Frognerseteren. Du møter ham både der og i boken, som heter "Frognerseteren - 1 historie, 8 rom og 80 oppskrifter".
 
Enkel å få kjøpt
Boken kan du kjøpe den i en av bokhandlene i hovedstaden eller i en av bokhandlene på nettet. Du får den både på norsk og engelsk.
 
Forfatter og tekstforfatter
Forøvrig er jeg i gang med en ny bok. Den handler om healeren Terje Aasjord, en spennende og kunnskapsrik mann som har helt spesielle evner. 
 
I tillegg til denne boken, fyller jeg dagene med å skrive tekster for blant annet Norsk Designråd, Den norske emballasjeforening og diverse andre bedrifter og organisasjoner. Oppgavene spenner over alt fra brosjyretekster, webartikler, webcase, katalog- og dm-tekster, annonsetekster, portrettintervjuer, korrektur, språkvask og annet.
 
Se mer informasjon under "Se eksempler" og ta kontakt med meg, så får du vite mer!
 
 
Du treffer meg på 99 11 64 62 og gry@tekstforfatterne.no
 
Webside drives av  Vistaprint