-
Du har funnet frem til Gry Larsson. Jeg er opprinnelig fra Oslo, men nå lykkelig Drøbaksboer på 11. året. Kontoret mitt er også i Drøbak, mens nettverket i jobbsammenheng stort sett er i Oslo.
 
Enkelt og effektivt
Det er enkelt å jobbe med en rutinert tekstforfatter. Du vet hva du ønsker, jeg vet hva jeg kan. Sammen blir vi enige om rammene for arbeidet som skal utføres.
 
Hvorfor meg?
Fordi jeg er ryddig, rask og erfaren. Jeg har jobbet i flere reklamebyråer, drevet eget byrå i Oslo og har nå kontor i Drøbak.
 
Jeg har profesjonelle synspunkter, masse humor og går for å være enkel å jobbe med. Lang og bred erfaring gjør at jeg setter meg raskt inn i en problemstilling og jeg leverer alltid som avtalt.
 
Jeg kjenner teknikkene
Som du kanskje vet, er det stor forskjell på å skrive for web og andre medier. Det er også stor forskjell på å skrive en annonse, en brosjyre, en radiospot og en dm. Det eneste som er felles for alt dette, er betydningen av en grunnleggende, god idé! Jeg snakker gjerne mer om dette når du tar kontakt – og bruker gjerne kompetansen og erfaringen min i din bedrift.
 
Arbeidspråk er norsk, engelsk, svensk, dansk, noe fransk og noe spansk.
 
Ta kontakt med meg på 99 11 64 62 eller gry@tekstforfatterne.no
 
Webside drives av  Vistaprint